Lelijke ader in het gelaat

Soms word je er naar gevraagd: een lelijke ader in het gelaat, een lelijke plek op je huid, rimpels in je gezicht (wat ben je oud geworden?!), wratten, schimmelnagels etc. etc. Af en toe heb je er genoeg van en denk je “nu ga ik er wat aan laten doen”.

In dit geval gaat het om een lelijke ader in het gelaat (zie foto). De jongeman in kwestie is bijzonder knap te noemen. Des te meer dat mensen hem aankijken en de vraag stellen: “is daar nu niet iets aan te doen?” Hij heeft geen idee en gaat op zoek op het internet. Daar komt hij terecht bij mijn website: www.spataderen-amsterdam.nl.

Na lang nadenken trekt hij de stoute schoenen aan en vult het contactformulier in. Een afspraak werd gemaakt en de ader is behandeld met sclerotherapie. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid vloeistof in de ader gespoten. Het is zo oppervlakkig en de naaldjes zijn zo klein en scherp dat je er nauwelijks iets van voelt.

De foto links is gemaakt vlak voor de behandeling. De foto rechts is enkele maanden later gemaakt.

Het lijkt er op dat de ader er na enkele maanden nog zit, echter hij zit wel mooi dicht en moet nog “verdwijnen”. Over het algemeen duurt dit zo’n 2 maanden en soms ook wat langer, zoals in dit geval.
Je kan niet verwachten dat zo’n lelijke ader direct is verdwenen na het inspuiten van de vloeistof, maar uiteindelijk komt het goed!

Zoals je ziet is er zelfs aan lelijke adertjes in het gelaat wat te doen.

Wil je meer weten, vul dan het contactformulier in en we maken een afspraak. Overigens is deze geheel eerste afspraak geheel vrijblijvend, zonder dat je dus vast zit aan kosten.

2 antwoorden
 1. Kattenberg
  Kattenberg zegt:

  Goedendag,

  Heb je een verwijzing van je huisarts nodig om een afspraak in te plannen? Ik heb exact zo’n “lelijke ader” in het gelaat. En zou daar graag wat aan willen laten doen.

  Ik hoor het graag.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.