Voorjaarsactie: een gratis eerste consult

Heb je de afgelopen tijd ook zo genoten van het vroege voorjaarsweer? Nu ik dit schrijf, zitten we weer volop in de wisselvalligheid! Enkele weken geleden zaten de stranden weer vol en menigeen waagde zich met meer dan alleen het gezicht in de zon.

En dan… vallen je benen weer op!

Zeker in het felle zonlicht zie je hoe bleek de huid is. Een kleurtje zou je spatadertjes nog kunnen maskeren. Met een pigment crème kun je dit doen, wanneer je dan toch in je badpak of bikini wilt. Van deze crèmes vind je er genoeg op het internet.
Je kunt natuurlijk ook naar mijn kliniek toe komen om alle lelijke vaatjes te laten behandelen. Ik doe dat met een betrekkelijk eenvoudige techniek. Deze heet sclerocompressie: het inspuiten van een geneeskrachtige vloeistof in combinatie met compressie. De naaldjes die ik daarvoor gebruik zijn superdun. Meestal voelen de mensen het niet of nauwelijks. Je kunt wel even een branderig gevoel krijgen maar dat is snel verdwenen.
Na 6 weken mag je resultaat verwachten, is het niet naar tevredenheid dan kom je even terug voor een (kostenloze) nabehandeling.

Kom nu in het voorjaar!

Kom je nu in het voorjaar dan ben je dus ruim op tijd voor de zomer. Ben je onzeker of alles wel goed kan worden behandeld, maak dan gerust een afspraak. Je eerste consult bij mij is in het voorjaar gratis.
Vergelijk mijn prijzen gerust met die van andere klinieken. De normale prijs voor een eerste consult is bij mij 75 euro. Dat is beduidend lager dan bij de meeste klinieken. En ook al wordt een eerste consult vergoed door je zorgverzekeraar: het gaat in eerste instantie wel van je eigen risico af!

Verder zijn mijn prijzen voor een behandeling ook veel lager dan bij andere klinieken. Aangezien de behandelingen niet worden vergoed, betekent dit dat je deze kosten zelf zal moeten betalen. Lees ook eens de reacties van mijn clienten.
Al met al genoeg redenen om nu in het voorjaar bij Spataderen-Amsterdam een afspraak te maken.


Graag tot ziens!

0 antwoorden

Plaats een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.