Top kwaliteit, vriendelijkheid en geen wachtlijst

Door een trombose been uit het verleden en een knieprothese hebben mijn aderen een flinke oplazer gehad.
Dus vorige week weer contact opgenomen met Dr Hamer. Hij heeft mijn been weer fantastisch en bijna pijnloos behandeld met inspuiten en schuim. Binnen een dag mocht ik komen. Na vijf dagen ‘s nachts geen steunkousje meer en mijn been ziet er zoveel beter en rustiger uit dan voor de behandeling. De blauwe plekjes verdwijnen snel en de pijn en het vocht die ik vooraf aan de behandeling had is weg. Ik ben super blij en heel tevreden! Plechtig beloofd dat ik regelmatig steunkousje zal dragen en wanneer nodig, trek ik gelijk weer aan de bel! Behalve een vakman is dr Hamer ook een ontzettend aardige man dus het is altijd gezellig om weer even bij te kletsen. Top adres voor spatader behandelingen!

Ellen Cornelisse

Twee weken geleden heb ik

Twee weken geleden heb ik knoop doorgehakt en heb beide benen door Dr. Jeroen Hamer laten behandelen. Men zegt ” goede wijn behoeft geen krans”! Maar dat geldt hier niet. Via kennissen werd hij mij aangeraden. Nu ik na twee weken naar mijn benen kijk, wil ik mensen die nog twijfelen, hem ten stelligste aanraden. De uiterst relaxte manier van behandeling, zowel naar patient, als behandeling zelf was gewoon zo aangenaam en professioneel. Kom je nauwelijks meer tegen. Uniek ! Loop ook met benen zoals die van Marlene Dietrich. Echter, ik verzeker ze niet! Mijn lijfarts heeft mij na het zien van resultaat aangeraden om per onmiddelijk naar kuuroord aan de Zeeuwse kust te gaan en daar te flaneren. Nee, alle gekheid op een stokje, ik had dit eindresultaat absoluut niet verwacht. Heb gewoon mooie benen gekregen zonder pijn en loop weer als een kieviet.
Oprechte dank aan Dr. Jeroen Hamer. Kom met plezier weer.

lenka torres

Voortreffelijke behandeling, resultaat en nazorg!

Ik adviseer iedereen die last van spatarders heeft een eerste onderzoek bij Jeroen te laten doen. Jeroen geeft een eerlijk en helder advies in wat hij kan betekenen voor een eventuele behandeling aan de spatarders. En ik spreek uit ervaring dat de behandeling bij Jeroen zeer effectief is en met een positief resultaat!

Joop de Boer