Top kwaliteit, vriendelijkheid en geen wachtlijst

Door een trombose been uit het verleden en een knieprothese hebben mijn aderen een flinke oplazer gehad.
Dus vorige week weer contact opgenomen met Dr Hamer. Hij heeft mijn been weer fantastisch en bijna pijnloos behandeld met inspuiten en schuim. Binnen een dag mocht ik komen. Na vijf dagen ‘s nachts geen steunkousje meer en mijn been ziet er zoveel beter en rustiger uit dan voor de behandeling. De blauwe plekjes verdwijnen snel en de pijn en het vocht die ik vooraf aan de behandeling had is weg. Ik ben super blij en heel tevreden! Plechtig beloofd dat ik regelmatig steunkousje zal dragen en wanneer nodig, trek ik gelijk weer aan de bel! Behalve een vakman is dr Hamer ook een ontzettend aardige man dus het is altijd gezellig om weer even bij te kletsen. Top adres voor spatader behandelingen!

Ellen Cornelisse

Twee weken geleden heb ik

Twee weken geleden heb ik knoop doorgehakt en heb beide benen door Dr. Jeroen Hamer laten behandelen. Men zegt ” goede wijn behoeft geen krans”! Maar dat geldt hier niet. Via kennissen werd hij mij aangeraden. Nu ik na twee weken naar mijn benen kijk, wil ik mensen die nog twijfelen, hem ten stelligste aanraden. De uiterst relaxte manier van behandeling, zowel naar patient, als behandeling zelf was gewoon zo aangenaam en professioneel. Kom je nauwelijks meer tegen. Uniek ! Loop ook met benen zoals die van Marlene Dietrich. Echter, ik verzeker ze niet! Mijn lijfarts heeft mij na het zien van resultaat aangeraden om per onmiddelijk naar kuuroord aan de Zeeuwse kust te gaan en daar te flaneren. Nee, alle gekheid op een stokje, ik had dit eindresultaat absoluut niet verwacht. Heb gewoon mooie benen gekregen zonder pijn en loop weer als een kieviet.
Oprechte dank aan Dr. Jeroen Hamer. Kom met plezier weer.

lenka torres

Voortreffelijke behandeling, resultaat en nazorg!

Ik adviseer iedereen die last van spatarders heeft een eerste onderzoek bij Jeroen te laten doen. Jeroen geeft een eerlijk en helder advies in wat hij kan betekenen voor een eventuele behandeling aan de spatarders. En ik spreek uit ervaring dat de behandeling bij Jeroen zeer effectief is en met een positief resultaat!

Joop de Boer

Eindelijk een arts die echt de tijd voor je neemt

Helaas heb ik aanleg voor kleine spatadertjes op mijn benen en voeten. Ik ben hier al een aantal keer voor behandeld. De eerste paar keer bij een bekende kliniek geweest (begint met Berg en eindigt met man), maar ik had hier altijd het gevoel dat ze niet echt de tijd voor me namen. Ik stond vaak na 15 minuten weer buiten. Ook werd altijd verteld dat vaatjes op de voeten niet verwijderd konden worden en dat daar verder niks aan te doen was. Na wat Googelen ben ik bij de kliniek van Jeroen Hamer terecht gekomen. Ik stuurde hem wat foto’s van de spataderen en kon al heel snel bij hem terecht. Inmiddels ben ik al een aantal keer bij de kliniek geweest en ik ben zeer tevreden. Jeroen neemt echt de tijd voor je en gaat zeer nauwkeurig te werk. Hij heeft ook de adertjes op mijn voeten kunnen behandelen en ik hoop daar binnenkort de vóór en na foto’s van te kunnen uploaden. Wat mij betreft is deze kliniek echt een aanrader!

Edwin

Absoluut positieve ervaring, zeer correct en vakkundig geholpen

Kan Jeroen Hamer aanbevelen, een professional die op een rustige en vakkundige manier met de patiënt omgaat. Het was voor mij de eerste keer om aan mijn spataderen geholpen te worden en was best zenuwachtig van te voren. Achteraf bleek dit absoluut niet nodig te zijn. Jeroen stelt je op je gemak en legt uit wat er gebeuren gaat. Ook de nabehandeling was top

Ralph Greupink

Geweldig geholpen door Jeroen Hamer

Ik had een aantal spataderen op mijn linkerbeen en ik ben geweldig geholpen door Jeroen Hamer.

De behandeling van mijn spataderen was snel en pijnloos. Na 30 minuten was ik al klaar. Het dragen van de compressiekousen was wel erg wennen. Na 5 dagen was ik blij dat ik deze niet meer de hele dag moest dragen.

Na een paar maanden zag mijn been er weer goed uit.

Jeroen Bosman

Jeroen

Uitstekende behandelaar

Heb een grote spatader laten behandelen. Goede service, ik kon direct terecht en kreeg veel goede info. Ook toen ik in het buitenland tijdens vakantie klachten kreeg aan mijn been, werd er snel gereageerd op mijn vragen. Bij mij duurde het even (bijna 4 maanden) voordat de blauwe plekken, verdikkingen etc wegtrokken. Maar het ziet er een heeeel stuk beter uit. Erg tevreden over resultaat. Ook over service van de behandelaar.

Tis